november 15, 2016

Susan Sports

 

Hallo en hartelijk welkom. Fijn dat u meer over Susan Sports te weten wil komen. Laat ik mezelf daarom eerst even aan u voorstellen. Ik ben Susanne Brouwers, geboren op 23 juni 1991 en opgegroeid in West-Brabant. Al vanaf mijn kinderjaren ben ik actief bezig met sport en heb ik door de jaren heen veel ervaring op gedaan op dit gebied. Het was voor mij dan ook niet meer dan logisch om te gaan studeren aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Hier ben ik in 2014 afgestudeerd als leraar vo 1e gr Lichamelijke Oefening met als specialisatie Speciaal Onderwijs. Direct daarna ben ik aan de slag gegaan als buurtsportcoach in de gemeente Woensdrecht, waar ik tot op heden nog steeds met veel plezier werkzaam ben. In mijn functie kwam ik erachter dat de vraag op sportgebied veel groter was dan dat er aanbod was. Dit was voor mij het moment om Susan Sports op te richten.

Een andere belangrijke reden voor mij was dat ik meer wilde doen met een andere passie van me, de ruitersport. Hierin bied ik hulp aan ruiters met problemen op het gebied van hun houding en zit. Bijzonder belangrijke punten voor zowel ruiter als paard. Want als een ruiter in balans is, is het paard dit ook en kunnen ze samen als één geheel bewegen. Om dit te kunnen realiseren heb ik de cursus Centered Riding® gevolgd en mijn Level 1 Instructor certificaat succesvol behaald.

Plezier en succeservaring zijn voor mezelf erg belangrijke zaken. Daarom staan deze punten bij alle lessen van Susan Sports bovenaan. Wanneer mensen het beste uit zichzelf kunnen halen en hierdoor groeien, is voor mij geweldig om te zien. Als mensen bij het sporten positief kunnen groeien, doen ze dit in het dagelijks leven ook.

Personal training of groepslessen, ik draai mijn hand er niet voor om. Wilt u meer weten over mijn expertises en wat Susan Sports u kan bieden, kijk dan gerust rond op mijn website of neem contact met mij op.